ÄÄNI-IHMINEN HAKUSESSA!!

52c9b2ea116f5_kuva.jpg

Mahtava ensimmäinen keikkavuosi on vierähtänyt vauhdilla ohi ja uudet kujeet odottavat vuonna 2014. Kova luottohahmomme, äänimiehemme Arjo, on siirtymässä keväällä uusiin haasteisiin ja etsimmekin nyt ryhmäämme sopivaa hullua, joka taitaisi äänimiehen tiedot ja taidot.

Sinun vastuullasi on -paitsi, että soundaamme ulospäin hyvältä- myös auton ajoa, kamojen kasausta ja roudausta yhdessä muun tekniikkaryhmän kanssa.

Sinun ei tarvitse olla paras, mutta vaadimme sinulta ehdottoman ammattitaitoista otetta hommaan ja halua olla paras! Lasiin ei tarvitse sylkeä, mutta äänimiehen työt ovat ensisijainen intohimosi.

Omaathan myös kyvyn nauraa tilanteessa kuin tilanteessa ja arvostat puujalkavitsejä. Huono huumori on meillä kantava voima.

Huomioithan, että työajat ovat yleensä pitkiä ja epäinhimillisiä, mutta tässähän ei sinulle ole mitään uutta, koska olet alan ammattilainen.

Ryhmänä olemme kunniahimoinen ja säyseä, niinkuin jo legendaariseksi muodostuneen Kissa-Pasin ego. Etsimme ryhmäämme pitkäaikaista perheenjäsentä, joka on valmis ensisijaisesti sitoutumaan meihin.

Jos koet, että olet juuri etsimämme mies tai nainen niin ota pikimmiten yhteyttä! Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV osoitteeseen info@jannikab.com. Paikka täytetään heti oikean tyypin löydyttyä, mieluiten 23.1.2014 mennessä.

Jannika B + Poijjat