Jääkausi on todellakin tuloillaan!

Alkuvuosi on mennyt hujauksessa! Kiirettä on piisannut ja kevät näyttää entistä kiireemmältä! Levyjulkaisu lähestyy ja keikkakalenteri täyttyy. Huomenna alkaa 3 päivän studiorupeama, jolloin on tarkoitus laulaa mahdollisimman paljon uuden levyn materiaalista purkkiin. Paljon on jo ”valmista”, joten kaikki näyttää oikein hyvältä levyn aikataulun suhteen. Tehtaalle levy lähtee ystävänpäivänä 14.2.

Tätä levyä on ollut todella ilo ja ”helppo” tehdä ja olen siitä jo nyt huisin ylpeä. Palaset ovat loksahtaneet paikoilleen kuin itsestään. Koko levy on kirjoitettu yhdessä rakkaan ystävän ”Runotytön” – Heidi Maria Paalasen- kanssa yhtä kappaletta lukuunottamatta, jonka kirjotin yhdessä maailman parhaan tuottajan Jonas Olssonin kanssa. Kokkola mafia rules! Tulette kuulemaan musiikilliseti kypsemmän ja alastomamman Jannikan. Tulen päästämään teidät hitusen lähemmäksi itseäni. Kuka olen, mistä tulen ja minne olen menossa.

Mielenkiintoista ja jännittävää on nyt seurata, miten uusi materiaali otetaan vastaan. Voisi kuvitella, että nyt olisi helpompaa kuin ekan levyn kohdalla. Olenhan jo hiukan saanut ”jalkaa oven väliin” alalle. Kuitenkin paineet ovat nyt aivan toista luokkaa. Viime levyllä minulla ei ollut mitään menetettävää, eikä kenelläkään ollut mitään odotuksia. Toisin on tälllä kertaa.

Vuoden 2013 viimeisenä päivänä sain kunnian avioitua parhaan ystäväni ja sielunkumppanini kanssa. Virallinen sukunimeni kyllä vaihtui mutta levyllä kuullaan edelleen Jannika B.  Levyllä tullaan myös kuulemaan kappale jonka kirjoitetin Hänelle. Kappale, jonka myös vahingossa vuosin virallisille Facebook sivuilleni päivää ennen häitä. Tämän oli tarkoitus mennä salaiselle bändisivustolleni. Onni onnettomuudessa, kovinkaan moni ei sitä tietääkseni kerennyt huomata. #fail

”Vuoksi meidän huomisen….”

Vuoksi meidän huomisen

Innoissani odotan tulevaa vuotta! Kevään tuoksua ja kesän lämpöä. Onneksi kuitenkin saatiin pieni #jääkausi maahamme ennen kevään tuloa! ;)

YouTube JannikaBOfficial tilin on siirtynyt uuteen kotiin! Löydät minut tästä lähtien nimellä JannikaBVEVO!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9IU2ejiVAMc[/youtube]

Kuuntele ja osta Jääkausi omaksesi.
Spotify
iTunes

Jääkausi kappaletta voipi toivoa radioista mm. alla olevista linkeistä!! Kaunis kiitos!
Radio NRJ top 10
YleX
Iskelmä, Sinun valintasi
Radio Voice, Soittotalkoot
Radio Aalto