Viisaat ystäväni

Muistan, kuinka nuorena tyttönä isoveljeni toi kotiimme ystävänsä. Hän oli kaunis, vaaleahiuksinen nuori nainen ja ajattelin mielessäni, että ”WOW tämä on se Miss Suomi”! Kaunis hän oli, mutta ei Miss Suomi. Hänen nimensä oli Sanna. Tästä hetkestä alkoi matka, joka edelleen jatkuu.

Sanna on minulle kuin isosisko. Hänen luonaan yövyin yläasteikäisenä, kun kävin Helsingin oopperalla tanssitreeneissä. Hänen elämäänsä seurasin toiveikkaana: ”Minustakin tulee samanlainen”. Hänelle soitin, kun elämässäni oli hetkiä, jolloin tunsin olevani hukassa. Itseasiassa, monet kerrat hän kerkesi soittaa minulle juuri silloin, kun viisasta ystävää kaipasin. Sannalle tulen aina olemaan kiitollinen niistä kannustavista ja herättäväistä keskusteluista, joita kävimme kolmisen vuotta sitten, kun olin elämässäni suurten muutosten edessä. Sanna on aina ollut ja tulee aina olemaan idolini.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8VcqHFsnmi4[/youtube]

Nyt hörppään viimeiset kahvit naamaan ja lähden taas studioon. Tänään lauletaan ystävyydestä.

Lue lisää Viisaat ystäväni -kirjasta täältä!

Viisaat ystävät