Älä oo niin jääräpää!

Jääkausi-kappaleeni on saanut valtavan hyvän vastaanoton . Olen siitä todella otettu. Kiitos kaikesta ihanasta palautteesta. Toki kappale on myös herättänyt ristiriitaisia tuntemuksia, mutta tämäkin on hyvä! Tunteita herättävä kappale on minusta onnistunut kappale. Silloin se on iskostunut johonkin ihmisen sielun nurkkaan. Joillekin kappale on herättänyt ahaa-elämyksen vasta monen kuuntelukerran jälkeen. Tämän koskettavan palautteen sain eilen….

”Ystäväni jakoi minulle Jääkausi-kappaleesi muutama päivä sitten. Ajattelin silloin että kiva biisi enkä sen enempää. Eilen kuulin sen taas radiosta kun ajelin vanhempieni luota kotiin. Molemmat vanhempani ovat viikonloppujuoppoja joilla kuitenkin usein lähtee mopo käsistä. Olimme juuri riidelleet asiasta. Tuntuu käsittämättömältä että omat vanhemmat valitsevat viinan oman lapsen ja lapsenlapsiensa sijan. Jääkausi kappaleesi sai pysähtymään. Tajusi, että niinhän se on. Vain he itse voivat muuttua. Enkä minä voi aina olla heille pelastusrenkaana. Nyt olen kuunnelut kappaletta monta kertaa putkeen. Kappaleesi on antanut lohtua ja voimaa. Kiitos!”

”Älä oo niin jääräpää, tai yksinäisyyten vielä päädytään”

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9IU2ejiVAMc[/youtube]

 

Jääkausi on mukana mm. Suomipopin top 10 äänestyksessä! Voit peukutta jopa 40 kertaa täällä!