Kuka minä olen?

Viimeisellä studioreissullani Pohjanmaalle kävin myös juttelemassa radio Keski-Pohjamaan lähetyksessä. Pienen osan haastattelun sisällöstä voitte lukea täältä. Haastattelu oli pari päivää siitä, kun olin ollut Iskelmä gaalassa useammassakin kategoriassa ehdokkaana ja päivä sen jälkeen, kun olin saanut tiedon Emma-ehdokkuudestani. ”Tämän täytyy olla älyttömän hieno tunne?!” Onhan se hieno tunnustus. Olen siitä nöyrästi kiitollinen ja todella otettu. Kolme vuotta sitten kuvitteellisellä kotikynnyksellä, matkani lähtöpisteessä, olisin ollut onneni kukkukloilla tästä tiedosta.

Mutta määritteleekö se minun menestykseni? Kertooko se siitä työmäärästä, jonka olen tehnyt? Kertooko se siitä, että olisin tehnyt enemmän töitä kun joku muu alalla? Sitä se ei kerro. Se on hieno tunnustus, ja selkä suorana tiedän, että olen sen ansainnut. Mutta nämä ehdokkuudet eivät määrittele minua ja musiikkiani, niikuin eivät myöskään anonyymit huutelijat sosiaalisessa mediassa.

Sama pätee työelämän ulkopuolella. Mitkään ilkeät puheet tai kauniit kehut eivät kerro minulle sitä – kuka minä olen. Vain minä itse voin määritellä sen. Kuka määrittelee sinut?

”Muistinko olla, itseni herra – tänäänkin?”

minä&minä

Samat moovsit – nyt ja aina!

Tällä viikolla ollaan poikien kanssa treeniksellä soittelemassa uusia kappaleita ja muistelemassa vanhoja tulevaa kevätrundia varten, joka alkaa 10.2 GOOM:ilta. Vähän kyllä pelottaa… Ryhmäämme on tullut uusi hieno mies pannujen taakse. Hän on Saku!

SAKU

Tänäänkin sais peukuttaa ”Jääkausi” kappalettani täällä jopa 40 kertaa. YleX:n sivuilla pääsee himoitsemaan kappaletta täällä!