LOTTO-TYTTÖ!

Tahti on nyt ollut todella kova, eikä hengähdystaukoa meinaa näkyä. Tänään kuitenkin pääsin heti aamusta hovikampaajani Tiinan/Studio TPP ja kynsi-/ripsivelhoni Nana/My Illusion hoitoon. Siinä istuessa kuuntelin luureista tuoreita miksauksia uuden levyn kappaleista. Olenki jo kertonut, että UMK 2014 kisaaja Mikko Pohjola on mukana levylläni. Kyseinen kappale on ehdottomasti yksi levyn suosikeista. Mikko ei suinkaan ole ainoa vieraileva tähti levylläni mutta se paljastettakoon hiukan myöhemmin…

Huomenna olen mukana ohjelmassa, jota en olisi koskaan osannut arvata!? Nimittäin olen mukana Lotto-lähetyksessä ja käynnistän Lotto-koneen!! Asiasta voitte lukea lisää täältä Joten nyt kaikki tutut ja tuntemattomat lottoamaan. Minä takaan, että ainakin joku voittaa jotain!! ;)

”Onnenpäivä nyt sun on”

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CrkLS85pkTw[/youtube]

Nyt pakuriteetä naamaan ja päiväunta palloon jospa herra Flunssa haluaisia poistua kehostani! Sunnuntaina vielä viimeiset treenit ennen, jo nyt legendaariseksi tituleerattua GOOM risteilyä. Nähdään siellä! HIIOHOI!

”Jääkausi” kappalettani saa edelleen joka päivä äänestää täällä, jopa 40 kertaa. YleX:n sivuilla pääsee myös himoitsemaan ja kommentoimaan kappaletta täällä!

Voitoista puheen ollen!!! KYBOE-kellon arpaonni suosi EMMI NIEMISTÖÄ! ONNEA!!