Haluatko yleisöksi Suorana: Kortesmäki ohjelmaan?

Perjantaina korkattiin Šiva-albumin kevätrundi Helsingissä. Takahuoneessa pultit tutisi jännityksestä, eikä asiaa helpottanut yhtään se, että samana iltana keikkatarjonta Helsingissä oli aikamoinen mm. Jenni Vartiainen, Olavi Uusivirta, Egotrippiin. Olin varma, että kukaan ei löydä itseään minun keikalle. Onneksi oli täysin väärässä. Tanssilattia oli täynnä ja tunnelma vähintäänkin katossa, joten kiitos teille jotka teitte illasta upean!

Ensi viikonlopuna keikat:

21.03.2014 MONREPOS, Lappeenranta
22.03.2014 SEURAHUONE / TAMINO, Savonlinna

Keikkalista on täyttynyt tasaseen tahtiin ja mukaan on myös mahtunut muutama uusi -S- keikka. Joten kannattaa seurata päivityksiä www.jannikab.com/keikat sivulta.

HUOM!

Ensi maanantaina 24.3. esiinnyn YLE TV2:n viihteellisessä talk showssa Suorana: Kortesmäki. Suora lähetys kuvataan Helsingin Pasilasta ja kuvauksiin otetaan studioyleisöksi kolmisenkymmentä nopeinta ilmoittautujaa. Mukaan voi ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen suorana.kortesmaki@yle.fi. Laita viestiin kaikkien saapujien nimet, alle 18-vuotiaiden iät ja päivämäärä 24.3. YLE lähettää ilmoittautuneille vahvistukseksi tarkemmat saapumisohjeet.

52c9b2ea116f5_kuva.jpg

Minä ja pojat Lahden Möysässä! Saku, Samuli, Mika ja Kipa!