NYT JÄNNITTÄÄ!

NYT JÄNNITTÄÄ! Ensi viiikon perjantaina 28.3 ŠIVA julkaistaan!!! Mutta jo HUOMENNA levy on ennakkokuunneltavissa YleX:n viikon albumi osiossa! IIIK!

Huomenna illalla klo 20:30 olen mukana Suorana: Kortesmäki ohjelmassa höpöttelemässä ja laulamassa. Jos haluat seuraamaan ohjelmaa paikan päälle niin yleisöksi voi ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen suorana.kortesmaki@yle.fi.

Huomenna päivällä olen myös mukana kaikille avoimessa tapahtumassa Sanomatalolla, jossa esiintyy minun lisäkseni Olavi Uusivirta ja Satin Circus. Tapahtuma alkaa klo 15:00 ja yleisöön mahtuu 300 kannustajaa.

Torstaina keikat jatkuu MS Baltic Princessillä, lauantaina Turun Venus Nightlifessä ja sunnuntaina Kauppakeskus Kaarissa! MUTTA, tiistaina 25.3 klo 21:00 järjestetään ŠIVA-albumin salaiset levyjulkkarit Helsingissä. Jos juuri SINÄ haluaisit päästä paikan päälle, niin perustele kommenttikenttään miksi? Kolme parasta perustelua lunastavat itselleen ja avecille sisäänpääsyt yksityisiin kekkereihin (K-18)!

Osta ŠIVA ennakkoon täältä: http://www.levykauppax.fi/artist/jannika_b/siva/

Kiitos tuestasi! 

SHIVA