Kärpät ja minä kesälomalla!

Miten nyt voi jo olla toukokuu?? Tämä alkuvuosi on taas mennyt niin vauhdilla. Aika rientää kun on kivaa ja kiirettä! Minulla alkoi nyt ”kesäloma”. Kevään Šiva-kiertua päättyi Vappuna Levin Hullu Poro Areenalle, jossa mm laulettiin Suomenmestareiden, Oulun Kärppien kanssa Sankarit! Itsehän tunnustan vain ja ainostaan Kokkolan Hermes HT:n väriä ja bändissäni ollaan Jokerit ja HIFK fanaatikkoja, mutta J. Karjalaisen sanoin ”Me ollaan sankareita kaikki kun oikein silmiin katsotaan”! Lappi tarjosi meille huikeat kelit, maisemat ja meistä pidettiin erittäin hyvää huolta niin Ylläksellä kuin Levillä! Kosketinsoittajani sanoin ”Minä voisin muuttaa tänne”!

kuva 1-110247202_652347304836293_6924318353739285126_n

kuva 2-1kuva-200
Redraman tiimi haastoin meidät syömään. Haaste oli mahdoton vaikka parhaamme yritimme. Levin TUIKKU näköalaravintolasta saatiin tulijaiseksi valopömpeli, joka tullaan tulevaisuudessa näkemään lavalla meidän kanssa!! Valopoikani Jokkeli oli onnesta soikeena tästä ”valohistoriasta”!

Lauantaina olikin jännät paikat kun olin mukana neljän tunnin suorassa Euroviisuesikatselumaratonlähetyksessä (pitkä yhdyssana!)! Arvovaltaisessa raadissa istui minun lisäkseni maailman hauskin mies Cristal Snow, DingDong Krista Siegfrids ja koomikko Ali Jahangiri.

kuva 1kuva 2
Vasemmalla koko raati ja ihastuttava juontaja Marja Hintikka! Oikealla Cristal ja minä katsomme tarkkaan Moldovan musiikkivideota! Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Jos missasit shown niin voit vielä parin päivän ajan katsoa sen Yle Areenasta täältä! Viisulähetys oli lähtökohtaisesti viihdeohjelma, joten liian syvällisiä analyysejä kappaleista ei ohjelmassa lähdetty, eikä keretty tekemään. Ohjelmaa kannattaa katsoa pilke silmäkulmassa niinkuin myös elämää yleensä! Sen verran Euroviisuötökkä puraisi, että katselin tässä lentolippuja, joskos sitä lähtisi loman kunniaksi Köpikseen kannustamaan Suomen poikia! Suomella on tänä vuonna erittäin LOISTAVA ja erilainen biisi kun yhdelläkään muulla maalla! Kertosäe on täyttä kultaa, joka iskee heti! Tämä on äärettömän hyvä juttu Euroviisuissa, jossa mahdollisuuksia vakuuttaa katsojat biisistä on tasan – yksi!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3MgUxhRTW08[/youtube]

Tämän päivän käytän vielä tehdäkseni pois yritykseni pakolliset työjutut ja lueskelen vähän materiaalia lopputyötäni varten. Mutta suurimmaksi osaksi pyrin nyt kuitenkin hengähtämään! 15.5. Šiva-kesäkiertue potkaistaan käyntiin TAVASTIALLA, joka jatkuu aina elokuun loppuun asti! Osta liput Tavastialle ennakkoon täältä

Loput keikat näet täältä jonne myös joitain lisäyksiä tulossa piakkoin!

Perjantaina Itseni herra-musiikkivideo julkaistiin Youtube VEVO kanavassani! Käy kurkkaamassa ja kommentoimassa mitä tykkäät!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q1k4Ut5ZtSo[/youtube]

KIITOS KAIKILLE JOTKA OLITTE MATKASSAMME MUKANA!!!! NÄHDÄÄN KESÄLLÄ!!!!

PS: Upean rannekorun itselleen voittivat:
Milla Luokkala ”Mä luotan kohtaloon” Kappaleesta W2 (Tähdenlentoja)
Petri Haapasaari ”Meillä on vain tämä hetki” Kappaleesta Sateen rummut feat Mikko Pohjola
Hanna Viitanen ”Itseni herra” Kappaleesta Itseni herra

Lähettäkää yhteistietonne osoitteeseen info@jannikab.com