"Sinä olet juuri niin kaunis kuin sanasi ja tekosi"

Viime keskiviikkona pultit tutisi kun nousin Hartwall Arenalle, Elämä lapselle konsertin lavalle. Se oli urani ensimmäinen isompi esiintyminen suorassa TV-lähetyksessä. Juuri ennen Šiva kappaleen introa tuli sama adrenaliinivirtaus, kuin lapsena noustessani tyllihame päällä Kokkolan Snellman-salin lavalle, Keski-Pohjanmaan Balettiopiston kevätjuhlanäytöksessä. Mutta kun musiikki alkoi, rauhoituin. Niin tapahtui myös tällä kertaa. Musiikki on aina ollut minun tunteiden kehto – niin hyvässä kuin pahassa. Musiikki on minun turvapaikkani.

Elämä lapselle konsertin teemana on tänä vuonna lasten ja nuorten henkinen hyvinvointi. Varsinkin kiusaaminen oli tapahtumassa tapetilla. Nuorempana musiikki oli useasti minulle se ainoa turvapaikka kun koulun käytävillä perääni huudeltiin ”Syöpäläinen” tms.

Aina puhutaan ja ihmetellään nuorten käyttäytymistä ja kuinka he voivat olla niin ilkeitä? Niin kuin kaikki maapallon nisäkkäät, pennut apinoivat. He oppivat matkimalla ja tekemällä perässä.

Iltalehti – Näkyykö mekosta läpi, Jannika B?
Iltasanomat – Nyt näkyy läpi, Jannika B! Laulajan superrohkea pitsimekko käänsi päitä

Ketkäs siellä kommenttikentissä huutelevatkaan? Aikuiset.

Sain Elämä lapselle esiintymisasusta paljon palautetta. Se oli Iltapäivälehtien luetuimpia juttuja, joka on sinäänsä aika hälyttävää. Maailma on kriisissä ja ihmisiä kiinnostaa läpinäkyvä mekko. Todellisuudessahan mekko ei ole läpinäkyvä ja nenäkoruni ei ole aito, joten rauha maassa.

Elämä lapselle
Kuva: Seiska

Mutta tästä päästäänkin asian ytimeen! Kenelläkään ei ole oikeutta sanoa, miltä sinun kuuluu näyttää tai kuka sinun pitää olla. Niin kauan kun et satuta ketään ja olet itse onnellinen, niin sinun kuuluu näyttää ja olla juuri se mitä itse haluat. Älä koskaan anna kenenkään määritellä sinua rumaksi. Itsenä oleminen on aina kaunista eikä ole koskaan pois muodista!!! Katkeruus, viha ja ilkeys tekevät ihmisestä ruman. Ei se, että onko sinulla nenärengas vai ei. Sinä olet juuri niin kaunis kuin sanasi ja tekosi.

Kiitos teille ihanille, joilta olen saanut valtavan hyvää ja tsemppaavaa palautetta. Varsinkin haluan kehua juuri teitä nuoria, joilta olen saanut vain ja ainoastaan kauniita sanoja. Rakastakaa itseänne ja olkaa onnellisia juuri sellaisen kuin olette.

Puku: Anne-Mari Pahkala
Kampaus ja meikki: Eva Forsman / Stage 11
Hiukset: Tiina Nyman / Snazzy
Kynnet (Minx): Nana Kuikka /Snazzy

2 thoughts on “"Sinä olet juuri niin kaunis kuin sanasi ja tekosi"

  1. Jannika!Mistä tuo ihana feikki nenäkoru on??:))

Comments are closed.