Toni Wirtanen ja Jannika B tekevät kohuyhteislevyn ja -kiertueen

Tiedote 1.4.2015.

Vapaa julkaistavaksi heti

image

Toni Wirtanen ja Jannika B tekevät kohuyhteislevyn ja -kiertueen

21 kertaa Suomen singlelistan ykköspaikan valloittaneen Apulanta-kohuyhtyeen karismaattinen keulahahmo Toni Wirtanen ja hänen vaimonsa, platinastatuksen omaava poptähti Jannika B ovat aloittaneet yhteisen levyn äänitykset. Näyttävän muusikkopariskunnan on jo kauan odotettu julkaisevan musiikkia yhdessä, ja nyt musiikkiväelle tullaan tarjoamaan huikea spektaakkeli ja syvällinen taide-elämys samassa paketissa.

”Me olemme jo kauan odottaneet tilaisuutta yhteisen musiikin tekemiselle. Nyt olivat tähdet kohdallaan ja maan energiavirrat kohtaavat oikealla tavalla, joten päätimme vihdoin toteuttaa tämän unelmamme”, valottaa wiccalaisuudesta ja hectisestä druidismista inspiraatiota ammentava Jannika B.

Kohuyhteislevy tulee sisältämään pariskunnan itse tuottamaa ”modernia hiphoppia ja syntsakokeiluja diipillä twistillä”, kuten pariskunta itse muotoilee.

”Käytiin meidän skidin ultraäänessä ja mä äänitin sen sydänääniä varmaan tunnin. Mä oon duunannut kaikki biitit siitä. Se ääni on kuin kyberneettinen höyrykone, joka puksuttaa digitaaliavaruudessa. Siihen päälle Jannika laulaa muinaisia säveliä hectisellä naso-tonaalitekniikalla”, intoilee selvästi kiihtynyt Toni Wirtanen.

Pariskunta tekee levyn tiimoilta mittavan kohukiertueen tulevana syksynä.

17.10. Ruotjärvi, Hotelli Cyrwansylki
29.10. Sollo, Urheilutalo
3.12. Tuorila, Tuorilan NS-talo