Tilausehdot

MAKSUVAIHTOEHDOT

Paypal
Luottokortin omistajana voit käyttää PAYPAL maksua. Paypal:n etuja ovat helppous, edullisuus, turvallisuus. Maksaminen on täysin ilmaista.

Tilisiirto
Valitessasi tämän maksuvaihtoehdon, saat sähköpostiisi ohjeet tilauksen maksamiseksi.
Maksusuorituksen saavuttua tilillemme (1-2 arkipäivää pankista riippuen), tuotteet lähetetään sinulle mitä pikimmin.

Toimitus Suomeen
Tuotteiden hintoihin lisätään kiinteätoimituskulu 3,65€.
Tilaukset toimitetaan postitse mahdollisuuksien mukaan tilausta seuraavana arkipäivänä, mutta viimeistään 7 arkipäivän sisällä maksusuorituksen saavuttua tilillemme.

Toimitus Suomen ulkopuolelle
Tilaukset toimitetaan postitse mahdollisuuksien mukaan tilausta seuraavana arkipäivänä, mutta viimeistään 7 arkipäivän sisällä maksusuorituksen saavuttua tilillemme .
Toimituskulut riippuvat lähetyksen koosta, kohdemaasta sekä valittavasta kuljetusyhtiöstä (Itella, GLS tai Fedex), hinnat alkaen 20,50 (EU) / tilaus.

Vaihtooikeus
Paidoillamme on 14 päivän vaihtooikeus. Otathan tässä tapauksessa yhteyttä info@jannikab.com Saat sähköpostitse ohjeet vaihtoa varten. Vaihtooikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Vahingoittunut tai rikki mennyt tuote
Joskus lähetykset menevät Postin kuljetuksessa rikki. Jos huomaat noutaessasi lähetystä paketin olevan rikki tai tuote vaurioitunut, tee välittömästi vahinkoilmoitus Postiin ja ilmoita asiasta info@jannikab.com.